0 Kč

sklep_na_rozku_logo_B_color jpg.jpg

Zásady zpracování osobních údajů

1.
Základní ustanovení

  • I. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: "GDPR") je 17202213, se sídlem Malá Strana 730, 696 11 Mutěnice, (dále jen: "správce").
  • II. Kontaktní údaje správce jsou
    • adresa: Díly 1205, 696 11 Mutěnice
    • e-mail: sklepnarozku@seznam.cz
    • telefon: +420 732 622 118
  • III. Osobním údajem se ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/6792016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen "GDPR") rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě

2.
Zdroje a účel zpracování osobních údajů

  • I. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  • II. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy
  • III. Správce zpracovává osobní údaje na základě zákonného důvodu, či oprávněného zájmu, jehož cílem je plnění smlouvy.
  • IV. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
    • • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
    • • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
    • • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  • V. Účelem zpracování osobních údajů je
    • • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
    • • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.

3.
Doba uchovávání údajů

  • I. Správce uchovává osobní údaje
    • • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů
    • • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 5 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu. 
  • II. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

4.
Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  • I. Příjemci osobních údajů jsou osoby: smluvní dopravní přepravci zboží, správce webového rozhraní Inpage, osoby zpracovávající faktury a účetnictví.
    • • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
    • • zajišťující služby provozování e-shopu (webové prezentace) a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu (webové prezentace).
    • • zajišťující marketingové služby.
  • II. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. ….

5.
Vaše práva

  • I. Za podmínek stanovených v GDPR máte
    • • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    • • právo na opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
    • • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
    • • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
    • • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
    • • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.

  • II. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

6.
Podmínky zabezpečení osobních údajů

  • I. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  • II. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
  • III. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

7. Závěrečná ustanovení

  • I. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  • II. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  • III. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek na Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 29. 1. 2024.

Oblíbené produkty

Sklenička s logem

Degustační sklenička s logem Sklep Na Rožku, typ skleničky STRIX 360 ml.

skladem

Sklenička s logem
Cena:
70 Kč

Vstupenka "Komentovaná prohlídka"

Komentovaná prohlídka areálů Sklepů Pod Búdama s výkladem o architektuře sklepů, historii…

skladem

Vstupenka "Komentovaná prohlídka"
Cena:
250 Kč

Dornfelder

Víno dosud nebylo lahvováno, zraje v sudu. Dornfelder získal na místní výstavě vín zlatou medaili.…

u dodavatele

Dornfelder
Cena:
180 Kč

Chardonnay

Chardonnay ročníku 2023, v kategorii suché, zrálo v akátovém sudu, má lehce nažloutlou barvu,…

skladem

Chardonnay
Cena:
180 Kč

Mutěnský degustační deníček

Mutěnský degustační deníček, to je 36 stran plný zajímavostí o víně a o Mutěnicích. Doporučujeme…

skladem

Mutěnský degustační deníček
Cena:
100 Kč

Dejte si víno!


DEJTE SI VÍNO!

Chcete si udělat domácí pohodičku s partnerem nebo si užít večírek s kamarády?

Hledáte praktický a hezký dárek pro vaše blízké?


Nahlédněte do e-shopu a vyberte si to pravé pro vás. 

E-shop

Blog

  • Založení vinařství

    Vítejte na našich stránkách věnovaných vinařství Sklep Na Rožku. Najdete zde informace o vinařství, články a nedílnou součástí je i e-shop s možností nákupu našeho kvalitního a lahodného lahvového vína a domácích řemeslných produktů z Mutěnic a jeho okolí.

  • Zhodnocení první sezony

    Jaká byla naše první sezona? Které víno frčelo nejvíc? To vše se dozvíte v tomto článku. Hezký advent!

  • Novinky v druhé sezoně

    Jaké novinky jsme si pro vás připravili pro nadcházející druhou sezonu ve Slepě Na Rožku? Nejen to se dozvíte v článku :D

  • Festival Mezi Sklepy

    Zde je malé ohlédnutí za červnovým Festivalem Mezi Sklepy v Mutěnicích. Pokud chcete prožít hezký víkend s hudbou a vínem v našem malebném areálu, pak vám tuto akci určitě doporučujeme!

  • Jedeme dál!

    Co všechno se událo v našem vinařství v roce 2023? Jak se nám dařilo a co chystáme dál? To vše si přečtete v novém článku.

Archív